Cassave dokun

Van: Agnes Vrede

Benodigdheden:

  • 500 gr geraspte cassave
  • 250 gr geraspte kokosnoot
  • 150 gr suiker
  • 2 theelepel poederkaneel
  • 1 theelepel zout
  • 1 eetlepel vanille
  • 2 schoongemaakte en boven een vlammetje gehouden bananen bladeren
  • 100 gr rozijnen
Bereiding:

Meng alle ingrediënten behalve het bananenblad. Verdeel de bananenbladeren in rechthoeken van ongeveer 12 bij 9 centimeter. Doe een lepel mengsel op elk stuk bananenblad en vouw dit als een pakketje. Bijnd dit dicht met een touwtje. Laat de dokun 20 minuten stomen.

In plaats van bananenbladeren kunt u ook folie gebruiken. De rice cooker kan ook gebruikt worden om mee te stomen. U kunt er eventueel wat ananasstukjes bijdoen.

Njami... njami...

Agnes Vrede

Klik hier voor Receptenindex